top of page
website della faille final no background

Dreams come true : historisch erfgoed krijgt een nieuwe bestemming.

Ligging

Assebroek Centrum

Opleverdatum

Juni 2021

Promotor

Historic Real Estate

Laatste woning

te koop

LIFESTYLE

Een uniek Brugs project. Voor wie net dat tikkeltje meer wil. Als we dit project moeten omschrijven zouden we zeggen: tijdloos, modern, kwaliteitsvol, comfortabel, ruim, licht en veel ruimte, één en al klasse. Kortom dit is wonen in een architecturaal hoogstandje.

GESCHIEDENIS

In de loop van de 19de eeuw werd hier een landhuis gebouwd dat in 1890 in handen kwam van de familie Della Faille. 

In 1950 werd het gemeentehuis van Assebroek hierin ondergebracht.

Dit voormalig gemeentehuis zal getransformeerd worden tot 7 luxueuze appartementen, die een harmonisch geheel zullen vormen met de vier nieuwe stadshuizen in de Kruisboogstraat. De strakke architectuur is subliem geslaagd en elke woning biedt een eigen daktuin met terras. De nodige parkings bevinden zich onder de tuin voor zowel de appartementen als de huizen.

EXTERIEUR

INTERIEUR

Woonbeleving op topniveau.

Op het gelijkvloers heb je een hobby/kantoor ruimte of een slaapkamer met douche en toilet. Achteraan heb je een doorgang tot je garage. De verdieping is ingedeeld met een ruime woonkamer en open keuken. Centraal staat de trap zodat de beide leefruimten toch gedeeltelijk gescheiden zijn.

Vanuit de woonkamer kijk je uit op je eigen tuin en heb je een panoramisch zicht op de omliggende huizen. Het dak verdiep is ingedeeld in drie slaapkamers en badkamer.

Een parket vloer of liever met tegels, een moderne keuken of toch graag een retro keuken? We willen je de exclusiviteit bezorgen om je eigen woning te kunnen aankleden en afwerken zoals jij dat zelf wil.

De interieurfoto’s geven je een beeld hoe je woning eruit kan zien. Wens je hulp voor de verdere inrichting en afwerking. Wij helpen je graag verder.

LOCATIE

Op een boogscheut van de historische stad Brugge en midden in het centrum van Assebroek.

Op enkele meters afstand vind je alle voorzieningen die een stad je bieden kan, inclusief een bruisend cultuur- en verenigingsleven.

Dit is niet alleen handig voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor je vrije tijd is de locatie van residentie Della Faille een grote meerwaarde. Het centrum met haar gezellige restaurants en levendige cafés bereik je na een kwartiertje stappen. Openbaar vervoer naar het historisch centrum Brugge bevindt zich op slechts enkele minuten wandelafstand van je woning.

PRIJZEN & PLANNEN

Prijzen vanaf  385.000 euro.

P2020 G 2019.10.09.jpg

DELLA FAILLE

Vanaf € 385.000

Kies zelf de afwerking van jouw interieur op maat.

P2020 Woning 2_A 2019.10.08.jpg

DELLA FAILLE

Vanaf € 385.000

Iedere woning heeft grote raampartijen & veel lichtinval.

P2020 Woning 1_B 2019.10.08.jpg

DELLA FAILLE

Vanaf € 385.000

Geniet van een prachtig zicht op de Brugse stad.

bottom of page