top of page
website della faille final no background

Dreams come true : historisch erfgoed krijgt een nieuwe bestemming.

Ligging

Assebroek Centrum

Opleverdatum

Juni 2021

Promotor

Historic Real Estate

LIFESTYLE

Perfecte harmonie voor dit uniek Brugs project op een historische site met een samenvloeiing van oud en nieuw. Hedendaagse luxe en comfort wordt met respect voor de originele elementen geïntegreerd in dit stedenbouwkundig erfgoed.

GESCHIEDENIS

In de loop van de 19de eeuw werd hier een landhuis gebouwd dat in 1890 in handen kwam van de familie Della Faille. In 1950 werd het gemeentehuis van Assebroek hierin ondergebracht.
 

Het voormalig gemeentehuis zal getransformeerd worden naar 7 luxueuze zonovergoten woonappartementen, die een harmonisch geheel zullen vormen met de vier nieuwe stadshuizen in de Kruisboogstraat.
 

De residentie Della Faille onderscheidt zich van traditionele nieuwbouwprojecten.

Wonen op dit historisch erfgoed is kiezen voor maximale privacy, luxe, comfort en ruimte. De liefde voor monumentale ruimtes en gevels en de waardevolle elementen bieden aan de nieuwe eigenaars een exclusief appartement.
Rond het landgoed en achter de gevels schuilt een ziel.

Hou jij van antieken deuren, hoge plafonds, antieken schouwen en prachtige balkons?

Dan ben jij misschien de nieuwe eigenaar van een luxueus appartement op een toplocatie.

EXTERIEUR

Na ontmanteling en grondige renovatie zijn de gevels in ere bewaard gebleven. Het dak is volledig nieuw opgetrokken. De monumentale zuilen en prachtige zonovergoten terrassen zijn nu privatief voor de appartementen. Het gebouw voldoet na de optimale renovatie aan de hedendaagse normen voor energie, isolatie en heeft het modernste comfort. Een ruime lift brengt je naar je woonst. Er is mogelijkheid om een overdekte autostaanplaats aan te kopen op de site. Het gelijkvloers appartement heeft een privé tuin en kelderruimte van circa 100m2 waar je nog een hobbyruimte kan creëren. De overige appartementen kunnen genieten van hun eigen terrassen en een gezamenlijke tuin. Wonen in dit historisch landgoed is kiezen voor maximale privacy, luxe en comfort.

INTERIEUR

Het penthouse appartement spreekt tot ieders verbeelding. Een prachtig uitzicht op de Brugse stad met zijn vele torens. Het zonovergoten terras bied je de hele dag zon. Grote raampartijen geven je de volle vrijheid en veel licht.

Elk appartement in dit gebouw heeft een geschiedenis. Oude schouwen, antieken dubbel draaiende deuren, hoge plafonds, prachtige balkons en nog veel meer geven je woonst een onbetaalbare ziel. Ieder appartement beschikt over twee slaapkamers en heeft een woonoppervlakte van 105 m2 tot 250m2.

De afwerking van het interieur is als een maatpak : je kiest zelf de materialen en kleuren volgens je eigen smaak. De beelden geven je alvast een voorbeeld. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe woning dezelfde ziel uitademt als die van jou.

PRIJZEN & PLANNEN

Prijzen vanaf  362.000 euro onder het registratiestelsel.

Het penthouse is onder het btw stelsel van 6% of 21%.

P2020 D 2019.10.10.jpg

DELLA FAILLE

2 slaapkamers

Kies zelf de afwerking van jouw interieur op maat.

P2020 App 7 2019.10.10.jpg

DELLA FAILLE

Vanaf 105 - 205 m2

Ieder appartement heeft grote raampartijen & veel lichtinval.

P2020 App 3 2019.10.08.jpg

DELLA FAILLE

Vanaf 105 - 205 m2

Geniet van een prachtig zicht op de Brugse stad.

bottom of page